OVER ONS

DIGITAL TALENT ACQUISITION PARTNER

Wij zijn Talentir – een Digital Talent Acquisition bureau opgericht om bureaus en werkgevers te helpen bij het optimaal inrichten van de candidate journey.

Vragen?

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.

Recruitment technologie klant
Recruitment technologie klant
Recruitment technologie klant
Recruitment technologie klant
Employer Branding, recruitment marketing, tech & tools klant Eijsink

MISSIE

Het is onze missie om alle knelpunten in het recruitment- en wervingsproces op te lossen voor een optimale candidate experience. Zo blijft er meer tijd over voor Recruiters en HR specialisten om de menselijke connectie te maken tussen werkgever en werknemer.

VISIE

Talentir gelooft erin dat Recruiters en HR specialisten vooral weer moeten kunnen doen waar zij heel goed in zijn – de connectie maken tussen werkgever en werknemer door met interessante kandidaten te praten. Kandidaten écht helpen, adviseren, ondersteunen, enthousiasmeren en persoonlijk begeleiden tijdens één van de meest belangrijke beslissingen die zij nemen. 

STRATEGIE

Door transactionele handelingen van Recruitment en HR te digitaliseren en automatiseren helpen wij bureaus en werkgevers recruitment weer menselijk te maken. Dit levert een win-win op voor zowel werkgevers als werknemers – een duurzame oplossing voor nu en later.

HET TEAM

AANGENAAM! WIJ ZIJN:

marvin croon

Marvin Croon

marvin@talentir.nl

Digital Talent Acquisition Strateeg

Mijn naam is Marvin Croon.  Met meer dan 10 jaar ervaring als digitale marketeer ben ik de  laatste 5 jaar het recruitment vak ingerold. Na mijn functies als Digital Innovation Manager bij Wonderkind, Head of E-Commerce bij Jobbird.com, Growth Manager Recruitment Marketing bij Building Heroes en mijn eigen Recruitment Marketing bureau te hebben gehad ben ik samen met Martijn het avontuur van Talentir aangegaan. Ik help bureaus en werkgevers graag met het oplossen van Digital Talent Acquisition vraagstukken.

Martijn roffel

Martijn Roffel

martijn@talentir.nl

Digital Talent Acquisition Strateeg

Mijn naam is Martijn en ik ben sinds 2005 actief in online marketing, recruitment en IT. Na mijn periode bij OTYS ben ik als freelancer gestart als Recruitment Marketing strateeg. Onder de bedrijfsnaam AskSem heb ik werkgevers en bureaus geholpen met het aantrekken van kandidaten en recruitmentprocessen geoptimaliseerd.  Met Talentir combineer ik mijn kennis en ervaring met die van Marvin, waardoor wij een mooie totaaloplossing kunnen bieden voor Digitial Talent Acquisition.

Roy keijers

Roy Keijers

roy@talentir.nl

Recruitment Marketeer

Mijn naam is Roy Keijers en ik ben sinds 2011 gespecialiseerd in online marketing. Bij Talentir richt ik mij voornamelijk op online adverteren en conversieoptimalisatie waardoor er hoge kwaliteit lead generatie gerealiseerd kan worden. Sinds de samenwerking met Martijn via Asksem ben ik mij verder gaan verdiepen in recruitment marketing. Ik richt me voornamelijk op online adverteren en conversieoptimalisatie, waardoor er hoge kwaliteit gegarandeerd wordt. Als online marketeer ben ik gespecialiseerd in: SEA (Google Ads / Adwords, Microsoft / Bing Ads), Social Advertising, A/B testing en conversie optimalisatie.

Marnix van den Berge

Marnix van den Berge

marnix@talentir.nl

Tech & Tools Specialist

Mijn naam is Marnix van den Berge. Ik help organisaties met het automatiseren van werkprocessen en de selectie en implementatie van nieuwe software die daarbij nodig is, zoals een Applicant Tracking System (ATS) en CRM. Afgelopen jaren heb ik ruime ervaring op gedaan in het koppelen van software applicaties. Binnen Talentir help ik klanten om het maximale uit hun software systemen te halen.

Mohamed van Talentir

Mohammad Zubair Sadiek

mohhamad@talentir.nl

Tech & Tools Specialist

Hoi, ik ben een Mohammad en werk sinds 2014 al met applicatie koppelingen. Ik help organisaties met geautomatiseerde workflows om repetitieve handmatige handelingen te automatiseren. Verder maak ik integraties voor bedrijven met een publieke API die hun software beschikbaar stellen. Bij Talentir help ik vooral klanten die hun ATS aan andere systemen willen koppelen.

Niels

Niels Dik

niels@talentir.nl

Recruitment Marketeer

Ik ben Niels, en ben sinds een aantal jaar graag met social media aan de slag. Het is een apart vak, en een vak apart. Je rekent naast ervaring en logisch nadenken ook op je fingerspitzengefühl om een campagne de juiste insteek te geven. En direct daarna begint het analyseren van de data. Waar ik me goed voor kan stellen dat dit laatste voor sommigen nogal saai klinkt, ik ga er juist heel goed op om die data te gebruiken om het maximale uit een campagne te halen en op die manier het budget dat jouw merk beschikbaar heeft zo slim mogelijk in te zetten voor maximaal resultaat.

Tijd voor een kennismaking?

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.

Martijn roffel

Martijn Roffel

Talent acquisition strateeg

martijn@talentir.nl

+31 633433665