DIENSTEN

EMPLOYER BRANDING

Versterk je werkgeversmerk en creëer een voorkeurspositie bij kandidaten en medewerkers.

Recruitment technologie klant
Recruitment technologie klant
Employer Branding, recruitment marketing, tech & tools klant Eijsink

Vragen?

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.

VERSTERK JE WERKGEVERSMERK

CREËER
MEERWAARDE

OPTIMALISEER
CULTURE-FIT

EMPLOYER BRANDING DEFINITIE

WAT IS EMPLOYER BRANDING?

Employer branding bestaat uit alle activiteiten die je als organisatie onderneemt om het werkgeversmerk aantrekkelijk te maken voor kandidaten en medewerkers. Door het verhaal van je werkgeversmerk te vertellen en visueel te ondersteunen maak je kandidaten en medewerkers enthousiast om voor jouw organisatie te werken. Het resultaat is dat je met een sterk ‘Employer Brand‘ een voorkeurspositie krijgt bij kandidaten die solliciteren én dat medewerkers (langer) in dienst blijven.

EMPLOYER VALUE PROPOSITION

TOON JOUW TOEGEVOEGDE WAARDE

Iedere succesvolle wervingsstrategie begint met het bepalen van de Employer Value Proposition (EVP). De EVP laat de toegevoegde waarde zien die jij als organisatie biedt aan werknemers. Deze waarde bestaat uit meer dan alleen primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Hulp nodig bij het opstellen van jouw EVP? Talentir helpt je graag verder!

EMPLOYER BRANDING STRATEGIE

ZET JE WERKGEVERSMERK IN DE MARKT

Een goed doordachte Employer Brand Strategie helpt bij het in de markt zetten en het versterken van jouw werkgeversmerk. Het laat zien waar je als organisatie voor staat, waar je als organisatie naar toe wilt en welke kernwaarden belangrijk zijn. Met tekst, afbeeldingen, foto’s, tone-of-voice, typografie, kleuren en elementen laat je aan kandidaten zien wie je als  organisatie bent. Het maakt van kandidaten én medewerkers bevlogen ambassadeurs. 

EMPLOYER BRAND CAMPAGNES

MAAK KANDIDATEN BEWUST VAN JOUW WERKGEVERSMERK

Employer Brand campagnes zijn zeer effectief om kandidaten te bereiken en bewust te maken van jouw werkgeversmerk. Deze employer brand campagnes zorgen ervoor dat je als werkgever of bureau altijd top-of-mind bent, ze versterken het rendement van de wervingscampagnes én maken medewerkers trots om voor jouw organisatie te werken. Wil jij Employer Brand campagnes via Social Media, Display of Video kanalen inzetten? Laat het ons weten!

Employer Branding vragen?

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.

Martijn roffel

Martijn Roffel

Talent acquisition strateeg

martijn@talentir.nl

+31 633433665