AANPAK

DIGITAL TALENT ACQUISITION AANPAK

Talentir komt altijd met pragmatische oplossingen voor het creëren, innoveren en automatiseren van het recruitment- en wervingsproces.
Recruitment technologie klant
Recruitment technologie klant
Employer Branding, recruitment marketing, tech & tools klant Eijsink

Vragen?

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.

WE CREATE

Van niets iets geweldigs maken dat is waar wij goed in zijn. Wat er ook nodig is om jouw recruitment- of wervingsproces te digitaliseren, Talentir creëert het voor je – van slimme online wervingscampagnes tot en met het lanceren van een nieuwe website.

WE INNOVATE

Traditioneel recruitment is kostbaar en niet schaalbaar. Nieuwe recruitment tech oplossingen maken het mogelijk om je recruitment- en wervingsprocessen te digitaliseren, waarbij de ‘persoonlijke benadering’ in tact blijft. Optimalisatie van recruitment- en wervingsprocessen levert zowel tijds- als kostenbesparingen op.

WE AUTOMATE

Transactionele handelingen van Recruiters en HR medewerkers behoren tot verleden tijd. Chatbots, Journey Builders, Marketing Automation, Dynamic Advertising en Applicant Tracking Systems maken traditioneel recruitment overbodig. Talentir helpt graag met het automatiseren van jouw recruitment- wervingsproces.

01

DOELGROEPONDERZOEK

We starten met het in kaart brengen van de candidate persona & -journey. Zo vinden we de knelpunten in jouw recruitment- en wervingsproces.

02

MARKTVERKENNING

Wat vraag je aan kandidaten en wat verwachten zij terug? Vraag en aanbod moeten matchen. Dat brengen wij voor je in kaart op basis van benchmark data.

03

STRATEGIE

Inzicht in de doelgroep, welke obstakels zij tegenkomen in het recruitment- en wervingsproces en de match van vraag en aanbod levert strategische kansen op.

04

ONDERSTEUNING

Wie doet wat? Heeft je organisatie alle specialisaties in huis of missen er een paar? We helpen je graag met het uitvoeren van de wervingsstrategie. Dit doen wij op basis van: projectmatige-, campagnematige- en vaste ondersteuning. Zo haal je in één keer alle specialisaties in huis.

05

PERFORMANCE

Op vaste momenten bespreken we de voortgang tijdens een performance meeting. Tijdens deze meeting bespreken we de resultaten van het verleden en kijken we naar wat er de komende periode gedaan moet worden.

KIES JE EIGEN VORM

Bepaal zelf hoe je met ons wilt samenwerken.

Je betaalt éénmalig een vast bedrag. Hierdoor weet je precies waar je aan toe bent. Denk bijvoorbeeld aan wervingscampagnes die continu doorlopen.

Je betaalt per maand een vast bedrag. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kom je niet voor onverwachtse kosten te staan. Denk bijvoorbeeld aan het opleveren van een nieuwe recruitment of werken-bij website.

Je betaalt een vast bedrag per maand voor één of meerdere dagen per week vaste ondersteuning op het gebied van: Employer Branding, Recruitment Marketing, Tech & Tools. Zo haal je in één keer alle kennis en ervaring voor Digital Talent Acquisition in huis.

Wil je weten hoe wij werken?

Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.

Martijn roffel

Martijn Roffel

Talent Acquisition Strateeg

martijn@talentir.nl

+31 633433665